Какъв е случаят с Любомир Методиев- Шишо, когото премиерът Борисов

...
Какъв е случаят с Любомир Методиев- Шишо, когото премиерът Борисов
Коментари Харесай

Защо Борисов не уволнява Любомир Методиев – Шишо??? 


Какъв е казусът с Любомир Методиев- Шишо, който министър председателят Борисов не уволнява, макар, че удря колеги-журналисти? „Методиев, който работи за пресслужбата на премиера удари журналистката Елена Крумова от вестник Монитор, по време на визитата на могилата „ Мал тепе “. „Инцидентът е станал, откакто Борисов разгледал могилата благодарение на археолога Костадин Кисьов, в наличието на публицисти, а по-късно изискал да поговорят уединено. Тогава публицистите били помолени да слязат надолу и да изчакат. Любомир Методиев-Шишо, очевидно нервозен, почнал да подвиква на сътрудниците си, като приканвал да слизат надолу. В този миг колежката Елена Крумова на смешка се доближила до него и помолила да се снимат. Той замахнал с микрофон в ръка и я блъснал по китката, като обяснил, че пази персоналното си пространство и не разрешава да бъде окарикатурен. Ръката на журналистката се зачервила и подула, тя се разплакала и напуснала обекта.“, написа Фокус.

На въпроса на останалите кореспонденти „Защо протяга ръка на публицист?“, Методиев отвръща, че му омръзнало да подканя репортерите да слязат. Въпреки настоятелните им апели да се извини на журналистката, той не го прави. Тогава репортерите осведомят министър-председателя, че негов чиновник е протегнал ръка на колежка. На видеоклип се вижда, по какъв начин Борисов го пита: „Как е допустимо такова нещо?“

След като му е заповядано от Борисов да се извини, Шишо излъга във фейсбук: „ По време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам предумисъл, нараних сътрудника от в. „ Монитор ” Елена Крумова, за което желая да се ИЗВИНЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО“ Още един път наблягам, че в постъпката ми нямаше грам предумисъл. Колега, приемете моето откровено извинение“ – лъже Методиев-Шишо.

Ударената журналистка е посетила Спешен център, направена и е превръзка вид ортеза. В обществените мрежи Елена Крумова споделя, че я боли и не знае по какъв начин ще работи.

Любомир Методиев – Шишо е приключил „ Връзки с обществеността “ в Нов български университет. Работил е като публицист във вестник „Хубава жена“, където прави изявленията с фолкпевици. Започва като стажант в държавната администрация по време на държавното управление на Симеон. При държавното управление на тройната коалиция от 2006 до 2009 година работи в държавната пресслужба. След края на мандата дава отговор за „ Връзки с обществеността “ в Движение за права и свободи, след това е пиар на ВМА. Шишо е спряган е за непосредствен до Делян Пеевски, сниман е по какъв начин, като пиколо отваря вратата на джипа на Данчо Цонев, спрян на място за инвалиди пред Народното събрание.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР