Лято е! Мислите умишлено бягат от задачите и отговорностите, реят

...
Лято е! Мислите умишлено бягат от задачите и отговорностите, реят
Коментари Харесай

Фестивално лято

Лято е! Мислите съзнателно бягат от дилемите и отговорностите, реят се из въздуха и мечтаят за намерено небе, музика, тиня до коленете и усмивки до ушите. Фестивалният сезон на Европа стартира! Логично, вместо да стоим пред компютъра, ни се желае да грабнем сака и да отпрашим към първата дестинация, да се потопим в онази безгрижна атмосфера, която знаем, че е там и ни чака. Ето нашата селекция за най-хубавите музикални фестивали в Европа.

Glastonbury (21-25 юни) С хедлайнери като Radiohead, Foo Fighters и Ed Sheeran фестивалът в британския град Гластънбъри се разпродава за минути. Също по този начин е един от най-уважаваните от самите музиканти, които дават благо и драго, с цел да влязат в програмата.



Roskilde (24 юни – 1 юли) Датският град Роскиле също ще бъде озвучен от Foo Fighters, а с изключение на тях можем да чуем и Arcade Fire, Justice, Moderat/Modeselektor и доста други банди.



Download (9-11 юни) Английският фестивал се организира в Дерби и е измежду желаните за феновете на тежкия тон. Начело са System of a Down, Biffy Clyro, Aerosmith и Slayer.



EXIT (5-9 юли) Тази година отпред на фестивала в Нови Сад ще са The Killers, Liam Gallagher, Hardwell и The Jesus & Mary Chain. Няколкото подиуми оферират мелодии за всяко ухо – от поп и техно до хеви метъл.



Ultra Europe (14-16 юли) Най-големите DJ в международен мащаб ще раздрусат с техно ритми адриатическото крайбежие на Сплит в Хърватска. Хедлайнери са David Guetta, Martin Garrix, Axwell Ingroso и Armin van Buuren.



Sziget (9-16 август) На унгарска земя, в красивата Будапеща се организира един от най-любимите фестивали, чиято известност е толкоз добра, че всяка година се разпродава тотално, без изключително маркетингово изпитание. Тази година водещи в програмата са Kasabian, Major Lazer, Wiz Khalifa, Macklemore и Ryan Lewis.



Tomorrowland (21-23 и 28-30 юли) Това е може би най-голямото шоу за електронна музика на планетата. С извънреден обсег на визуализации и светлини, то се организира в Бом, Белгия и тази година ще се води от Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alesso.



Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР