На днешното заседание на Министерски съвет бяха одобри допълнителни трансфери

...
На днешното заседание на Министерски съвет бяха одобри допълнителни трансфери
Коментари Харесай

Правителството дава 358 000 лв. за довършителни дейности за православни храмове във Варна и Русе 


На днешното съвещание на Министерски съвет бяха утвърди спомагателни прехвърляния по бюджетите на общини за 2018 година в общ размер на 110,9 млн. лева и 358 000 лева за ремонт и довършителни действия на православни храмове в гр. Варна и гр. Русе.

Разчетени са средства по бюджета на община Пловдив в размер на 9 млн. лева за финансиране на построяването на нова или възобновяване на съществуваща културна инфраструктура (художествени галерии, кина, зали за краткотрайни експозиции) и за възобновяване на друга градска среда (площад „ Централен “ и прилежащи културни пространства и др.). Финансираните обекти са в осъществяване на признатата с Решение № 302 на Министерския съвет от 2 юни 2017 година Многогодишна стратегия (2015-2019 г.) за поддръжка на определения за Европейска столица на културата български град.
По бюджета на Столична община е очакван спомагателен трансфер в размер на 15 млн. лева за финансиране построяването на уголемение на метрото – Трета метролиния, стадии І и ІІ, сектора от бул. „ Владимир Вазов “ – ЦГЧ – жк „ Овча купел “ – кв. „ Горна баня “. Проектът е продължение на изграждащата се Трета метролиния от бул. „ Владимир Вазов “ до жк „ Овча купел “ със взаимна жп спирка и метростанция на жп линията София-Перник в кв. „ Горна баня “ и ново метродепо в кв. „ Земляне “.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР