„Аз съм изобличавал много по-изтънчени политически измамници от Каракачанов, които

...
„Аз съм изобличавал много по-изтънчени политически измамници от Каракачанов, които
Коментари Харесай

Марешки: Изобличавал съм много по-изтънчени политически измамници от Каракачанов 


„Аз съм изобличавал доста по-изтънчени политически измамници от Каракачанов, които като са се почувствали властимащи, са подавали тъжби против мен в съда, които обаче в никакъв случай не са издържали“. Така разяснява водачът на Политическа партия ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки заканата на министър Красимир Каракачанов да го съди поради подмятания, че е подвластен от „прахообразни вещества“, оповестиха от партията.

„Мога да кажа какво мисля персонално за него, само че няма да го направя. Аз разобличавам неговите лобистки и корупционни схеми – схемата с компаниите на султанките, схемата с олекотените психотестове за армията, схемата с това, че негов другар би трябвало да получи медал „Стара планина“ и се чудя за какво президентът още мълчи. Сам споделя, че „проектите за самолетите са се въргаляли в министерството при доста правителства“. Какво излиза? Че той е най-умният…А дали е по този начин или има нещо друго, че никой до момента не си е разрешил да прокарва такива покупко-продажби? Той е в позицията „гузен-негонен бяга“, разяснява Веселин Марешки.

На въпрос дали е правилно изказванието на Каракачанов, че се стреми към министерство, Веселин Марешки разяснява, че постът, който заемам в този момент, е четвърти в страната -след президента, ръководителя на Народно събрание и премиера.

„Няма по какъв начин да желая да стана министър. Аз постоянно съм се стремял да се развъртвам и да ходя напред. Единственият късмет е да заема позиция, която е нагоре от сегашната. Като министър се затваряш в тесни рамки, а ВОЛЯ има потенциала да помогне действително в много сфери в обществено-икономическия живот. Едно ще му кажа на Каракачанов – не всички са безскрупулни кариеристи. Задавам съществени въпроси – и за султанките, и за покупко-продажбите, и за лобизма, мълчат гузно и не дават отговор. Това е показателно“, посочи Веселин Марешки, представен от news.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР