Господинът с жълтите гащи говори глупости. Така вицепремиерът и министър

...
Господинът с жълтите гащи говори глупости. Така вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Каракачанов: Господинът с жълтите гащи говори глупости 


Господинът с жълтите гащи приказва нелепости. Така вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов разяснява нападките на водача на „Воля“ Веселин Марешки по свой адрес в ефира на bTV. „Този господин с жълтите панталонки загатна, че спекулирам с прахообразни лекарства“, уточни Каракачанов. Той изясни, че си е направил тест за опиати ще съди Марешки.
Той посочи, че е посетил ВМА, където са му направени тестванията. Резултатите са негативни. „Въпросното лице с жълтите гащи приказва нелепости. Той ми скъсваше телефона преди време с концепцията да създадем по-голям блок, с цел да може да се намъкне в държавното управление. Както се споделя – те не го пускат на село, той пита за попската къща“, разяснява министърът на защитата, представен от news.bg

Каракачанов е безапелационен, че не е непосредствен с Движение за права и свободи и подчертава, че основна цел на дребната коалиция е изваждането на Движение за права и свободи от ръководството. Марешки да „изживее последното си лято“, прикани Каракачанов. Каракачанов изясни и напрежението в „Обединени патриоти“. То се дължи на остарели спорове от преди 7-8 години, уточни вицепремиерът. „Те избуяват понякога, когато сред сътрудниците няма естествен диалог“, сподели Каракачанов.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР