Руди Джулиани, адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, гневно

...
Руди Джулиани, адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, гневно
Коментари Харесай

Руди Джулиани нарече бивш адвокат на Тръмп отрепка и предател 


Руди Джулиани, юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, яростно съпостави Майкъл Коен с известни в историята предатели като Бенедикт Арнолд и Марк Юний Брут, написа „Гардиън“. Майкъл Коен беше дълготраен юрист на президента на Съединени американски щати. „Тук вие имате в действителност неприятен човек“, сподели Джулиани по време на 32-минутно изявление за Си Ен Ен.

Коен, чиито апартамент и офис беше претърсен от ФБР през април по искане на специфичния прокурор Робърт Мълър по отношение на вероятни финансови нарушавания по време на предизборната акция, не е упрекнат в закононарушение. Но той загатна, че може да помогне на следователите, които проверяват за интервенция на Русия на изборите в Съединени американски щати през 2016 година и връзки сред Москва и съветници на Тръмп.

През предходната седмица юрист на Коен разгласява запис от диалог с Тръмп за заплащане на плейбой модел, който твърди, че е имал спекулация с президента, което се отхвърля от президента. Освен това Коен разкри, че Тръмп е знаел за среща в Ню Йорк през юни 2016 година сред основни съветници и няколко руснаци, които са дали обещание компрометираща информация за Хилари Клинтън.

Пред Си Ен Ен Джулиани нападна Коен. Бившият кмет на Ню Йорк съобщи, че на Коен не може да му се има вяра, защото лъже. „Нищо не знаех за това. Джордж Вашингтон не е знаел, че Бенедикт Арнолд е предател“, сподели Джулиани. Той назова юриста „отрепка“ и повтори информация, че проверяващите са иззели повече от 180 касети, направени от Коен. По думите на Джулиани никой не е знаел за записите и разясни, че единствено на една от касетите е гласът на Тръмп.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР