Когато стане въпрос за мъжки сандали, много хора си представят

...
Когато стане въпрос за мъжки сандали, много хора си представят
Коментари Харесай

Искрено и лично за феномена мъжки сандали

Когато стане въпрос за мъжки сандали, доста хора си показват явлението сандали с чорапи, което им носи най-вече отрицателни асоциации. Ние обаче считаме, че това отношение е изцяло несправедливо и този вид обувки заслужават позитивно внимание. Разбира се, в действителност е по-добре да не се комбинират с чорапи (особено бели), само че това не значи въобще да нямаме в дрешника си.

Едно от дребното неща, които можем да носим през лятото и които да ни донесат жадувана хладина , са точно сандалите. Колкото и да обичаме кецове или пък в офиса да държим на формалните обувки, те въобще не са добър вид за краката ни през лятото.

Чували ли сте да вземем за пример, че доста чиновници на реда и военни страдат от гъбички по ноктите на краката? Това се дължи на обстоятелството, че те са принудени целогодишно да носят кубинки, които неимоверно запарват стъпалата им, предизвиквайки появяването на неприятните гъбички. Ето за какво е от сериозна значимост краката да могат “да дишат ” през лятото и това би било допустимо с подобаващи мъжки сандали.

Вярно, че разнообразието по мъжките щандове надалеч не е такова като при дамите. Нямаме огромна опция да избираме сред това дали летните ни обувки да бъдат на висок ток или не (а и би било малко необичайно, нали?), дали да бъдат златисти, сребристи, на цветя, на звездички и на каквото още ни хрумне. Като цяло, разновидностите в действителност не са доста, само че пък са ни изцяло задоволителни.

Без значение дали ще заложим на по-елегантен модел, какъвто да вземем за пример би бил подобен от естествена кожа, или пък ще изберем набук, велур, текстил или еко кожа, е добре да следим за няколко съществени съставния елемент.

Добре е стелката да бъде от материя, която не се хлъзга, защото през лятото това е сериозен проблем, който поражда с изцяло естественото изпотяване на краката. Можем да заложим и на дишаща материя, както и самите сандали да имат повече отвори, с цел да може кракът “да диша ”. Не на последно място, обърнете внимание на подметката и изберете ортопедична такава, с цел да сте сигурни, че кракът ви е обзет оптимално добре от сандалите и ще ви бъде комфортно да ги носите през целия ден.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР