Множество сигнали за компрометиране и пропукване на язовирната стена на

...
Множество сигнали за компрометиране и пропукване на язовирната стена на
Коментари Харесай

МВР с извънредно съобщение! Паника заради „пропукана стена“ на язовир „Студена“!

Множество сигнали за компрометиране и пропукване на язовирната стена на язовир „ Студена “ бяха получени през вчерашния ден. Това излиза наяве от изключително известие на пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи декларират, че всички тези клюки са безусловно неоснователни. Направена е взаимна инспекция с присъединяване на полицията, пожарната, общината, регионалната администрация, ВиК и ДАНС.

Резултатите демонстрират, че всичко е наред и няма никакви проблеми. Обемът на язовира е в допустимите граници и се изпуска съгласно нормативните условия. От полицията са подхванати ограничения за определяне създателите на подправените сигнали.

Специалисти са ревизирали стената на язовир „ Студена ” край Перник поради подаден сигнал на тел. 112, оповестиха и от общинския пресцентър.

На незабавния номер е обявено, че заради осъществяваните в язовира ремонтни действия стената ще се откъсне и ще провокира наводнения. Сигналът е бил неизвестен, като било конкретизирано, че такива клюки се носят в село Студена.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР