Ракия, баница и сватбарски ритми завзеха ефира на Би Ти

...
Ракия, баница и сватбарски ритми завзеха ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Камен Донев и Хекимян шокираха ефира! Подкаараха се на ракии, баници и сватбарски ритми от сутринта…

Ракия, баница и сватбарски ритми завзеха ефира на Би Ти Ви тази заран по време на гостуването на артиста Камен Донев в откритото студио на Антон Хекимян в Русе. След мнения за намръщените физиономии на българите и липса на “позитивизъм” Донев, който също е русенец, извади пластмасова половинка кайсиева ракия “от Краси” и я сервира на водещия, който даде обещание по-късно да се почерпи. Актьорът донесе на Хекимян и баница от майка му Румяна, загъната грижливо в чиния.

“Изяж си я след това в хотела”, предложи му Донев, само че водещият я отвори, помириса я и я размаха в ефир, като не пропусна да изтъкне, че и самият той върти баници. “Благодаря, Румяна”, обърна се към майката на артиста от екрана Антон.

Кръшно хоро се изви по време на предаването от танцьорите, които вземат участие в представленията на Камен Донев, което добави съвсем сватбената еуфория в откритото студио.

Днес е последният работен ден на водещия, който излиза във почивка след турне из страната. От студиото в София Мария Цънцарова му пожела хубаво да си почине и разгласи, че утринният блок на бТВ минава в по-лек, летен режим, ще стартира от 7 ч. Обещавам да си умря добре и ще пущам по-късно тв приемника, приключи Хекимян.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР