Фолк певицата Емилия втрещи феновете си с новината, че се

...
Фолк певицата Емилия втрещи феновете си с новината, че се
Коментари Харесай

Изненада! Eмилия и Жорж Башур се ОЖЕНИХА! СНИМКИ:


Фолк певицата Емилия втрещи почитателите си с новината, че се е омъжила за предприемача Жорж Башур. Изпълнителката смени фамилния си статус в обществените мрежи и към този момент се показва с семейството на сирийски предприемач. А фотоси от сватбата към този момент циркулират из медиите.

Тържеството е било напълно непретенциозно, в фамилен кръг. Новината безусловно шокира почитателите на певицата, както и родния хай- лайф, поради нещастието, която сполетя Жорж Башур  – тъкмо преди два месеца 19- годишният му наследник Феди почина в автомобилна злополука. Злокобният случай се случи на 24 май, до момента в който пътуваха към родното Гълъбово на за абитуриентския бал на племенника й.

Фолк певицата минава под венчило за повторно – тя имаше брак с предприемача Красимир Георгиев от Свиленград, само че се разведе с него поради любовната си спекулация с Коко Динев. Въпреки че роди две деца от някогашния мъж на колежката си Анелия, двамата по този начин и не стигнаха до брак.

Емилия и Коко Динев се разделиха малко след раждането на второто им дете – Мира. Певицата обаче не си губи времето, ами стартира връзка със сирийския предприемач Жорж Башур. Двамата оповестиха, че са се сгодили преди няколко месеца. Защо обаче толкоз са бързаха да сключат брак след нещастието с Феди Башур, остава мистерия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР