GPS система установи, че повече от 55 на сто от

...
GPS система установи, че повече от 55 на сто от
Коментари Харесай

Не са открити нередности на южния плаж в Несебър

GPS система откри, че повече от 55 на 100 от пясъчната линия на морски плаж " Несебър – юг” е предоставена за свободно прилагане на плажуващите, а плажът е първенец, който дава отговор на безусловно всички условия. Внезапните инспекции за редовността на линията бяха осъществени посредством електронния надзор от въздуха през вчерашния ден и през днешния ден. Действието на GPS-a засича обекта и изпраща сигнали до спътник за броя на заведенията, избавителните постове, обезопасяването на прилежащата акватория, здравното здравно обслужване, свободни зони, чадъри.

" Не са открити никакви нарушавания по отношение на разпределението на линията за заплатен и свободен достъп. GPS-ът откри с акуратност, че по-голямата част от южната линия е предоставена за свободно слагане на плажни такъми. Много е значимо хората да знаят, че имат свободен достъп, а безплатната зона е по цялото продължение на ивицата”, сподели шефът на плаж " Несебър – юг” Кирил Спасов.

Не са открити пропуски във връзка с водно-спасителна активност, няма установени нередности във връзка с площта на преместваемите обекти и др.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР