Повод за престрелката, при която пострада 50-годишен мъж, е това,

...
Повод за престрелката, при която пострада 50-годишен мъж, е това,
Коментари Харесай

СДВР излезе с официална информация за стрелбата в подлеза! Полицаи са чули изстрелите…

Повод за престрелката, при която пострада 50-годишен мъж, е това, че кучето му е маркирало територията си пред магазина на причинителя. Това сподели началникът отдел „ Разследване “ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Стойно Цветков на брифинг във връзка битовият скандал, в който 50-годишен мъж беше прострелян в корема по-рано през днешния ден.

„ Днес към 10.00 часа е получен сигнал за пукотевица в подлеза на бул. „ България “ и бул. „ Гоце Делчев “. В непосредственост е имало сътрудници, които даже са чули шума от изстрела. Незабавно са реагирали, слезли са долу и са заловили 59-годишния причинител на действието. Те също по този начин са открили и потърпевшия, който е 50-годишен мъж. След идване на екипите на „ Спешна помощ “ той е откаран в болнично заведение, където се обработва оперативно “, добави той.

„ Има палка, която е конфискувана от местопроизшествието, само че не разполагаме с данни потърпевшият да е извадил палката за самоотбрана. По данни на очевидците и на брачната половинка на потърпевшия тази палка се носи, в случай че има проблем с кучето. Извършени са неотложните дейности. Данните са докладвани на прокуратурата и случая се следи от Градската прокуратура. В момента се работи с причинителят – той има една престъпна регистрация обратно във времето за нанасяне на телесна щета. Пистолетът му е законно притежаван “, съобщи още комисар Цветков.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР