Долорес Арсенова шофира в секси, младежки екип  Ех, хубаво е да

...
Долорес Арсенова шофира в секси, младежки екип 
Ех, хубаво е да
Коментари Харесай

Бивша министърка яхна червен звяр за 400 бона! Колата се отличава със специални…

Долорес Арсенова кара в секси, юношески екип 

Ех, хубаво е да си министър! Дори и някогашен! На процедура го сподели Долорес Арсенова, министър на околната среда и водите в държавното управление на Симеон Втори.

Освен къщичката, която си подвигна в полите на Витоша, в този момент някогашната министърка се е обзавела и със супер скъпо и супер гъзарско алено порше за близо половин милион лв., предава “България Днес”. Откъде тъкмо идват парите на богатата някогашна министърка, не е доста ясно. Знае се единствено, че мъжът й се занимава с бизнес, като преди време се появи информация, че продава медикаменти за онкоболни на страната с 300% надценка. Дали това е по този начин, можем единствено да гадаем, само че като гледаме какви коли кара Арсенова, явно до какъвто и бизнес да се допре, той й носи големи доходи. Случайно или не, материалното състояние на семейството внезапно дръпна нагоре след присъединяване на Долорес във властта.

Колата, която коства близо половин милион, с изключение на всичко друго е и със специфични номера. За да се отличава от простолюдието, возилото на министърката е обозначено със Сухопътни войски 121212. С дванайсетки са и останалите коли на семейството, които не падат под ауди.

Баба Долорес, която тази година навърши 54 година и от предходната година се радва на внуче, с изключение на със спортния звяр, който кара, притегля внимание и с младежкия си състезателен тип.

В съвременен стеснен чеп, маркови маратонки и екип, решен в свежи цветове, чиито щампи наподобяват малко на пижама, министърът на екологията от държавното управление на Симеон Сакскобургготски, слезе от поръчковото кабрио, с цел да си напазарува от близката аптека.

След това Арсенова се разноски във очевидно положително въодушевление в компанията на космат мъж в квартал „ Лозенец “, покрай мястото, където през 2017-а синът й Калоян Арсенов беше задържан за пиянска пукотевица с военен револвер след празненството по случай раждането на бебето му.

Гъзарското порше е благосъстоятелност точно на Калоян, подарък от мама Долорес във връзка 30-ия му рожден ден през 2015-а, откри инспекция на “България Днес”.

Младият Арсенов очевидно е заменил модела „ Турбо S “, който се оказа самостоятелно осъществяване с гравирани букви на седалките, с ролс-ройса, който получи още веднъж от майка си и още веднъж като подарък през 2017-а, този път във връзка сватбата му.

Аристократичната лимузина модел “Гоуст” струваше на великодушната родителка към 1 млн. лева

Арсенови могат да се похвалят и със спортно „ Ауди А8 “, както и с „ БМВ X5 “ в сбирката на фамилния им автопарк.

Общото сред возилата на царската министърка и семейството й е фактът, че с изключение на бързи и скъпи колите постоянно са и с идентични регистрационни номера – 12 12 12.

Не една и две родни хубавици се пробваха да изиграят основна роля в българския вид на “Бързи и яростни”. Допреди да се ожени за приятелката си Сара, Калоян Арсенов беше измежду най-желаните ергени у нас, като за вниманието му се бореха моделки и чалгаджийки, измежду които Анелия и Моника Валериева.

Има си и ролс-ройс

Колекцията транспортни средства на семейство Арсенови не отстъпва по нищо на возилата от хитовата поредност “Бързи и яростни”.

Освен „ Порше Турбо S “ семейството разполага с мощно „ Ауди А8 “, „ БМВ Х5 “, а перлата в короната е ултраскъпият и първокласен „ Ролс-ройс Гоуст “ за милион.

Изработката на огромна част от детайлите по колите е ръчна, а ВИП регистрационните табели с 6 числа – 121212, са коствали в допълнение 7000 лева за всяка.

Върху кожените седалки на лимузината за кралски особи са извезани буквите на Калоян Арсенов. Колата знамение е с безусловно всички екстри, предлагани от „ Ролс- Ройс “.

Според осведомени източници поршето и аудито са на сина на Долорес, който се слави като изтъкнат столичен плейбой.

Източник и фотография: “БългарияДнес”
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР