През идната зима Никол Станкулова ще роди първото си дете

...
През идната зима Никол Станкулова ще роди първото си дете
Коментари Харесай

Никол Станкулова с пръстен за 10 бона! Красавицата сключва брак с милионер преди раждането!

През идната зима Никол Станкулова ще роди първото си дете от обичания си. Щом новината за бременността ѝ се популяризира, синоптичката побърза незабавно да разгласява фотография в обществените мрежи, на която повърхностно се вижда по какъв начин на лявата ѝ ръка свети скъпарски годежен пръстен, оценен от ювелири на 10 хиляди лв..

От нюзрума на Нова телевизия издават, че Станкулова получила бижуто малко откакто съобщила на таткото, че ще стават родители. Романтично предложение и рухване на колене нямало, само че тя незабавно схванала замисъла му и двамата възнамерявали да сключат скрито цивилен брак преди раждането. Все още нямали съответна дата, защото желали да минат първите и най-критични месеци от бременността ѝ, с цел да са сигурни, че всичко ще е наред с бебето.

И двамата  били на мнение, че шумна женитба сега била непотребна, а Никол считала да последва образеца на някогашната си колежка Деси Банова и да направи скромна гала, на която щели да участват единствено родителите и очевидците им – най-вероятно репортеката на „ На кафе “ Зейнеб Маджурова и нейният другар Стоян Балевски. Това не означавало, че се отказвала да се види в бяла рокля, само че щяло да се случи на по-късен стадий, евентуално чак след появяването на бебето.

Влюбените са дружно от много години, само че съзнателно заобикалят публичността. Той е приключил влиятелния италиански лицей по бизнес „ Бокони “, който неотдавна има филиал и в България. В момента менажирал личен бизнес в областта на осведомителните технологии. Семейството му от дълго време приело синоптичката за своя снаха, само че също упорствали за цивилен брак, защото припознаването на детето от таткото щяло да бъде доста по-лесно и без непотребен звук. Родителите на Никол били пък още по-доволни от зетя, изключително майка ѝ, която през годините направлявала всяка нейна стъпка, без значение дали става дума за персоналния или професионалния ѝ живот.

Не е ясно докога момичето на времето на Нова телевизия ще бъде на екран, тъй като сега шефовете били изправени на нокти, защото в границите на половин година и трите им синоптички оповестили, че са бременни. Новите попълнения в екипа – Нора Шопова и Ивайло Василковски, нямало да могат да се оправят сами, по тази причина сега се търсел и трети човек, който да замести Гергана Малкоданска, която също излиза по майчинство, написа “Ретро”.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР