Известната със страстта си към младите момчета милиардерка Дарина Павлова

...
Известната със страстта си към младите момчета милиардерка Дарина Павлова
Коментари Харесай

Бомба! Ники Илиев на “повикване” при Дарина Павлова! Той ли топли леглото на Мадам Мулти?

Известната със пристрастеността си към младите момчета милиардерка Дарина Павлова запаса на пояса си следващия първокласен скалп – на русокосия красавец Ники Илиев.  Амбициозният режисьор топли леглото на Мадам Мулти на повикване, а в подмяна получавал обилно финансиране на плановете си.

Само преди седмица Ники гостува на тазгодишното издание на лъскавия фестивал на красивия италиански остров Иския по персонална покана на Павлова. Илиев отпътува за Италия с към този момент някогашната си половинка Саня Борисова, която играе основната роля във кино лентата „ Нокаут, или Всичко, което тя написа “, с който нашенецът се показа в програмата на събитието.

Докато Саня отседнала в хотел на острова,  Ники изкарал уикенда във вилата на локалния милионер Микеладжело Албертини,  при това не в някоя стая за посетители, а в спалнята на Дарина. Запознати с романса сред Ники и Павлова настояват, че той не за първи път й гостува за интимни милувки. Присъствието на някогашната му брачната половинка  Саня единствено добавяло тръпка от интимността с по-възрастната дама.

Злите езици шушукат, че  вдовицата и артистът имат връзка от три години , когато журираха в „ България търси гений “. Тогава връзката им се изчерпала с една-две буйни нищи, само че след това Илиев постоянно посещавал на повикване Павлова, с цел да мачкат сатенените й чаршафи, написа „ Таблоид “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР