Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме

...
Не на джендър идеологията в българските училища – нека развиваме
Коментари Харесай

Нинова обяви война на джендър идеологиите в училищата: Губим децата си! Промиват им главичките с псевдоценности…

„ Не на джендър идеологията в българските учебни заведения – дано развиваме обичайно и електронно образование.Това сподели водачът на БСП  Корнелия Нинова  по време на Националното заседание на партията в НДК, на което беше показан планът „ Визия за България ”.

„ Семейните полезности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в учебните заведения. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с същинските ни полезности “, разяснява Нинова.

Тя прикани за просветителна система, приспособена и обърната към цифровото потомство.

С „ Визия за България ” Българска социалистическа партия предлага опция на ръководството на страната. Визията на социалистите не е опция на ръководството на ГЕРБ, а на системата от годините на прехода, разгласи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия призна, че за случилото се през годините на прехода имат виновност всички партии. По думите ѝ концепциите на Българска социалистическа партия ще ядосат избрани кръгове и ще обиден ползи. Във визията показана пред Националното заседание на Българска социалистическа партия има концепция стратегически предприятия да не се дават за приватизация и концесии и даде за образец ЧЕЗ и летище София.

Социалистите оферират избрани специалности като да вземем за пример компютърни науки страната да поема таксите, а приключилите студенти по-късно да поемат ангажимент да работят в България. И още – закъснение на темповете за приемане на еврото, до момента в който не бъдем изцяло подготвени.

Нинова акцентира, че това са единствено хрумвания, които ще бъдат подложени на необятно разискване.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР