Красивата репортерка на “Господари на ефира” Ева Веселинова направи “показно”

...
Красивата репортерка на “Господари на ефира” Ева Веселинова направи “показно”
Коментари Харесай

Красивата репортерка на “Господари на ефира” направи “показно” на Валя Ахчиева от БНТ!

Красивата кореспондентка на “Господари на ефира” Ева Веселинова направи “показно” на своята по-възрастна колежа от Българска национална телевизия Валя Ахчиева и я постави в дребния си джоб.

Русото прелъщение изготви за феновете на предаването серия от репортажи, в които сподели за проблем с цената на билета за рейса по линията София-Пловдив.

Пътуващите по този маршрут до скоро се постановяваше да заплащат такса “багаж”, която бе колкото цената на постоянния билет – 7 лв.. По този метод пасажерите бяха товарени с двойно по-скъп билет от 14 лв..



След намесата на Ева Веселинова и диалог шефа на компанията казусът бе решен.

Доста позакъсняла, застаряващата журналистка Ахчиева реши да проверява същия проблем, но…  две седмици по-късно! Първият репортаж от поредицата на чаровната русокоска бе на 25 юни, до момента в който Валя Ахчиева се появи на Централна гара в София на 08 юли!

В опит да разнообрази предаването си “Открито”, което с всеки минал епизод губи рейтинг, тя се оказа в извънредно нелепа обстановка.

Телевизионерката отиде на място, дружно със своя оператор, с цел да “разнищи” казуса, само че както излиза наяве, той към този момент бе решен от младата й колежка. Ахчиева остана с пръст в уста и бе извънредно учудена по какъв начин цената на билета към този момент не е 14 лв., а още веднъж е 7лв. и 05 стотинки.



Въпреки яловата командировка проверяващата журналистка въпреки всичко излъчи несполучливия опит за сензация по националната телевизия.  От “Господари на ефира” не пропуснаха да проявят възприятие за комизъм и означиха, че очевидно Ахчиева  не е гледала техните репортажи.

За видеото ТУК!
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР