Надзирателите във Варна са опитни служители. Те са обвинени в

...
Надзирателите във Варна са опитни служители. Те са обвинени в
Коментари Харесай

Владимир Чавдаров: Арестуваните надзиратели от Варна са опитни служители 


Надзирателите във Варна са опитни чиновници. Те са упрекнати в пресъпление по работа за да набират полза някому. Това съобщи окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров в ефира на Нова телевизия. Припомняме, надзиратели от варненския затвор бяха арестувани, тъй като непозволено пускали в отпуск автокрадец. Затворникът обаче нямал право да излиза от килията, нито веднъ, а това се е случило шест пъти.

„В рамките на две-три седмици успяхме да организираме използване на СРС-та и други административни начини, които да ни оказват помощ да съберем задоволително данни, които да ни дадат съображение да стартираме досъдебното производство“, съобщи Чавдаров.

В интервала от края на май до 18 юли са открити 6 случая на нерегламентирано освобождение. Наказанието на пуснатия пандизчия Искрен Маринов е 6 години и 8 месеца. Той е наказан за отговорен в присъединяване проведена незаконна група. Маринов има още над 4 години до момента в който изтърпи присъдата си.

Към момента надзирателите са арестувани с мярка за неотклонение задържане за до 72 часа. Докато тя изтече ще бъде взето решението дали да се изиска взимане на непрекъсната мярка „задържане под стража“, осведоми news.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР