14-годишната Крисия за първи път замина сама на морето. Малката певица

...
14-годишната Крисия за първи път замина сама на морето. Малката певица
Коментари Харесай

Помните ли малката Крисия? Няма да повярвате къде я пуснаха да отиде.. сама!?

14-годишната Крисия за първи път отпътува сама на морето.  Малката певица и сестра й Тифани взеха решение да разхлабен на летен лагер, проведен от учебното заведение им.

За първи път любимката на България отдъхва без родителите си, само че отново не е без надзор–компания й прави по-голямата й сестра, както и целият училищен екип, взел присъединяване в организацията на лагера, написа „ България през днешния ден ”.

Бащата на Крисия Марин Тодоров призна, че с майка й са решили, че тя е задоволително огромна и виновна, с цел да замине сама на летен лагер с кака си. „ Ние сме във Варна, а те са на юг. С нас е само дребната ни щерка ”, споделя той.

И двете почиващи компании случили на прелестно време, като даже на плажовете било доста горещо. За Крисия почивката е повече от заслужена, защото певицата имаше доста натоварена година.

Т я се приготвяше за изпитите в „ Любомир Пипков ” в столицата, а също така влезе там първа по триумф от цяла България. От есента тя ще учи поп и джаз пеене.

„ Много сме удовлетворени от нея, а и учителите там са положителни ”, споделя още бащата на изпълнителката. И макар че в София ще би трябвало да се оправя сама, първите месеци Крисия ще бъде придружавана от един от родителите си, до момента в който свикне.

Заради огромните упования към нея, Криси била мощно обезпокоена, само че най-после резултатът бил отличен. Тя ще продължи образованието си в едно от най-хубавите учебни заведения у нас и няма самообладание да стартира.

Въпреки че е извънредно оправна и зряла за нежната си възраст, дребната певица ще има потребност от опората на непосредствен човек през първите месеци в столицата.

Амбициозната изпълнителка обаче даже и на отмора не се стопира. Докато бе на море, тя снима клип към най-новата си ария, който сега се обработва и ще бъде качен доста скоро във видеоканала й.

Там тя към този момент има няколко солови части, които набират сериозна известност, а мненията под тях са повече от позитивни.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР