Преслава да не би да лъже, че е бременна, чудят

...
Преслава да не би да лъже, че е бременна, чудят
Коментари Харесай

Бременна ли е Преслава? Да не би певицата да лъже, не спира да блъска във фитнеса и да…

Преслава да не би да лъже, че е бременна, чудят се и се маят всички .

Така изригнаха недоволни почитатели, изнервени от следващото селфи на чалгаджийката във фитнеса.

На фотографията се вижда певицата по време на подготовка, само че без какъвто и да било намек за бременно коремче, което озадачи феновете ѝ. Някои даже я нападнаха с обвинявания, че си е измислила, че ще става мама, с цел да си направи пиар без пари, видя кореспондент на „ Таблоид ”.

Ама ти нали беше бременна? ”, „ Заплодена ли си, или си правиш реклама? ”, засипаха я с въпроси почитателите. Въпреки че е в края на шестия месец, фолкаджийката от Добрич желае да покаже, че е доста слаба, фина, секси и няма стомах, само че вместо да изпише вежди, май си избоде очите. Под фотографията във фейсбук се развихри същинска стихия от мнения и упреци, че нещо не е наред. Оформи се мнението, че не е хубаво да крие корема, даже е смешно, в случай че след по-малко от 80 дни ще става майка.

Нормална бременна жена до шестия месец би трябвало да е качила най-малко 5-6 кг и несъмнено да има коремче. Само бебето към този момент тежи най-малко кг ”, разяснява експерт гинеколог пред „ Таблоид ”. Някои считат, че или Преслава качва остарели фотоси отпреди бременността, или кара експерти да махат тумбака ѝ с фотошоп. Независимо за кой от двата случая става дума, фрагментът донесе много главоболия на изпълнителката на „ Не се изтриваш ”. Доста фенове на лекия род се усъмниха, че това бебето е следващата пиар акция на чалга дивата и че тя изобщо не е заплодена.

Според наш източник Преслава въпреки всичко в действителност е бременна и има стомах, само че се тресе от фикс идея, че е дебела. Поради тази повода не качва фотоси в обществените мрежи с наедрялото шкембе. Дори сега суетната брюнетка продължава да съблюдава дракановски диети, сакън да не качи доста килограми. Дори мъжът до нея – врачанската мутра Павел, татко на чаканото бебе, не може да я убеди да се храни обикновено и да зареже гладуването.

Петя Колева още пази неприятни мемоари от началото на кариерата си, когато беше много дебела и всички ѝ се подиграваха. Тя не желае това да се повтори и поради това гладува и качва снимки без стомах ”, настояват от обкръжението на брюнетката.

Когато добричлийката започва музикалната си кариера, бе горда притежателка на най-големите цици в поп фолка – 105 сантиметра обиколка. Заради съпътстващите едрото деколте болки в гърба Преси направи интервенция в Германия и отряза много от циците. След като певицата отслабна фрапантно и доближи сериозните 45 кила, гърдите ѝ безусловно изчезнаха. Оттогава Петя избира да е плоска като дъска, само че слаба.

Манията да се подържа слаба даже по време на бременността разгневи много майки, които я нападнаха с въпроси „ Срамно ли е да си бременна? ” „ Защо криеш корема? ”, „ По-добре не качвай нищо, в сравнение с такива обработени фотоси ”, „ То бива суетливост, но към този момент прекали ”, нервят се мамите под фотоса на Преслава.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР