989 проверки на шофьори и пътници осъществиха 128 полицаи при

...
989 проверки на шофьори и пътници осъществиха 128 полицаи при
Коментари Харесай

Мащабна акция на пътна полиция в Пловдив

989 инспекции на водачи и пасажери реализираха 128 служители на реда при огромна акция в и района. Тя продължи единствено 6 часа, в границите на които са установени 818 нарушавания.
Образувани са две бързи производства - против пийнал лидер с 2,11 промила и различен, хванат да ръководи под влияние на опиати, разгласи пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. Спипан е и водач да ръководи, без да има брошура. 111 случаи са установени за ръководство без потребление на кола, формирани са 97 акта и 14 санкции с фиш на пасажери.
 Мобилни екипи на полицията потеглят с пътуващите към зимните курорти Мобилни екипи на полицията потеглят с пътуващите към зимните курорти
Благоприятните метеорологични условия допускат засилен трафик към зимните ни курортни още през днешния ден следобяд и през идния уикенд,...
Полицаите са заловили 12 водачи да приказват по телефона. Шестима пък са глобени за нередовни пътни документи. На други 4-има са отнети книжките за неплатени санкции. За други нарушавания, осъществени по време на акцията са формирани 31 акта. 64 са наложените санкции с фиш за неспазване на пътни знаци и маркировка. А 41 са фишовете за погрешно прекъсване и престой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР