94-годишната британска кралица Елизабет Втора, която миналия месец получи първата

...
94-годишната британска кралица Елизабет Втора, която миналия месец получи първата
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II призова хоратa да се ваксинират срещу COVID-19

94-годишната английска кралица Елизабет Втора, която предишния месец получи първата си доза от имунизацията против COVID-19, насърчи обществеността да последва образеца й, като съобщи, че имунизацията не боли и тези, които към момента се двоумят да го създадат, би трябвало да помислят и за другите.

Кралицата и 99-годишният й брачен партньор принц Филип, който сега е в болничното заведение поради заболяване, което не е обвързвано с COVID-19, получиха първите си дози от имунизацията в замъка Уиндзор.

" След като сте получили ваксина, имате възприятието, че сте предпазени, което съгласно мен е доста значимо - също така е изцяло безвредна ", споделя кралицата във видеоразговор със здравни чиновници от програмата за всеобща имунизация в Обединеното кралство.

" Стана доста бързо и получих доста писма от хора, които бяха доста сюрпризирани от това какъв брой елементарно е да бъдеш имунизиран. И въобще не боли ", добавя кралица Елизабет Втора.

" Знам, че това явно е мъчно решение за хората, които в никакъв случай преди не са били имунизирани, само че те би трябвало да мислят освен за себе си, само че и за другите ", сподели кралицата.

Вижте какво още сподели Елизабет Втора в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР