94 деца, подкрепяни тази година от Благотворителната кампания на МВР,

...
94 деца, подкрепяни тази година от Благотворителната кампания на МВР,
Коментари Харесай

Маринов прие децата на загинали полицаи и пожарникари на коледно парти

94 деца, подкрепяни тази година от Благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи, получиха за Коледа по 900 лв., както и ваучери на обща стойност 1000 лв.  
 
„ Подкрепата посред ни прави всички ни по мощни пред провокациите на живота. Общата ни идеята е да се чувствате сигурни и да знаете, че сте и постоянно ще бъдете част от огромното семейство на Министерство на вътрешните работи “. С тези думи министърът на вътрешните работи Младен Маринов посрещна на предколедно празненство повече от 50 деца от цялата страна. Събитието бе проведено в границите на Националната благотворителна акция за подкрепяне децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи
Пред своите посетители министър Маринов показа клипа на Коледната акция за 2019 година, направен от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Той насочи и специфична признателност към своите чиновници, участващи в Комисията, ангажирана с осъществяване на благотворителната самодейност в името на по-успешното и решително бъдеще на децата на сътрудниците, които загубихме, само че които ни завещаха образец за професионална чест и достолепие.
 Младен Маринов МВР-->
 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи
На предколедното събиране, проведено взаимно от Министерство на вътрешните работи и Технополис, участваха заместник-министър Милко Бернер, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, заместникът му основен комисар Георги Арабаджиев, шефовете на основните дирекции „ Национална полиция “ и „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основните комисари Христо Терзийски и Николай Николов, административният секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Славчев, шефове на административни дирекции в Министерство на вътрешните работи.
 
 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи

 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи

 В 16-ата за благотворителната акция година вземат участие 94 деца от цялата страна (София и областите Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Видин, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, Смолян, София-област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен). 

През 2019 година, благодарение на всички донори и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно подаряват средства от заплатите си, министерството оказа финансова поддръжка на 11 зрелостници, които получиха по 700 лв. за абитуриентските си балове, а по 700 лв. бяха преведени на всички 94 деца за началото на образователната и на академичната година. За фамилиите Министерство на вътрешните работи провежда и седемдневни безвъзмездни ваканции Министерство на вътрешните работи в базите на ведомството в Несебър, Созопол и Долна баня. В навечерието на Коледа, по сметките, открити в ДСК, на подпомаганите 94 деца, бяха преведени по 900 лв..
 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи

 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи

 Младен Маринов Министерство на вътрешните работи
Средствата се набират целогодишно посредством изпращане на sms на номер 1866 за клиентите на А1, Telenor и Vivacom или посредством гласово позвъняване на 090051866 за клиентите на Vivacom. Цената на късото известие е 1 лева (без ДДС), а на гласовото позвъняване - 0.99 лева (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно ръководство. Натрупаните суми се разпределят сред фамилиите на потърпевши и починали по време на осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР