9-ят слънчев ден е на небесната светлина и огън. Препоръчва

...
9-ят слънчев ден е на небесната светлина и огън. Препоръчва
Коментари Харесай

Астролог: Днес обиколете всички ъгли в къщата със запалена свещ, за да прогоните негативните енергии

9-ят безоблачен ден е на небесната светлина и огън. Препоръчва се в дома да се държи непрестанно запалена свещ или лампа, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Хубаво да се поддържа непрекъснато пламнал огън, прибавя тя.

„ Добре е да развивате своята енергетика: идете в храм, използвайте религиозни обреди, физически практики, започване на 21 дневен цикъл на Рейки. Може да се стартират нови и съществени каузи. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Добре е да се изгори всичко остаряло и излишно. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, с цел да се изгори насъбраната отрицателна сила “, поучава астрологът.

„ Полезно е да се върви пешком. Може да се стартира цикъл от физически извършения за подсилване на тялото. Покупки правете единствено на най-необходимото, т.е. това, което ще ви би трябвало скоро. Ако в този ден непрекъснато мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашият Ангел-Хранител. Не бива доста да се спи, нито да се дреме, малко да се яде. Колкото по-бодри сте, толкоз по-добре. Противопоказни са безделието и случките “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого “, прибавя тя.

„ Храна е по-добре да не се подготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете. Може да носите нещо ослепително. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове “, поучава астрологът.
„ Добре е, в случай че нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден би трябвало повече да бодърствате, в сравнение с да спите “, прибавя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР