9 лунен ден от 14:36 часа на 16 октомври до

...
9 лунен ден от 14:36 часа на 16 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 октомври 2018 година

9 лунен ден от 14:36 часа на 16 октомври до 15:18 часа на 17 октомври

Критичен ден. Енергетиката на този лунен ден въздейства негативно на индивида. Възможни са паники, страхове, мрачни мисли. Трябва да се предпазвате от неистини и всевъзможни изкушения. В този ден е елементарно да се поддадете на илюзии и заблуди. Може, да вземем за пример, да се появи нараснало подозрение – постарайте се да избегнете това.

За праведния човек или дори за този, който се е научил да сдържа своите низши инстинкти, не е нужно да се притеснява от тези дни. Лошото няма да настигне такива хора, а по-скоро ще се върне към тези, които го пожелават на близък. За хора, към този момент избрали злото – тези дни са поддръжка в живота. Такъв човек в този интервал е деен, върви му, елементарно може да изкушава своите познати.
Пасивният човек може да направи за себе си сериозен всеки ден от календара, само че изключително уязвим е той в тези дни.
Най-добре е този ден да протече в осъществяване на спокойна делнична работа. Нови неща не започвайте – има риск да се сгреши в преценката за своите благоприятни условия. По-добре сдържайте страстите.

Денят ще е деен до обяд и ориентиран към тематиките от двата предишни дни. Ще имате една прелестна опция да довършите старите и почналите дейности. Ще имате поддръжка и огромни благоприятни условия, за малко, да осъществите поставените си задания и цели.

Напълно е допустимо да ви се наложи да решавате напрегнати проблеми, само че все пак ще съумеете да ги решите. С повишаването на деня последователно ще се усилва и динамичността на събитията, може да се появят психически и прочувствено сложни условия, които в края на деня може да ви натоварят.

Може да ви обземат мощно наситени страсти, които мъчно да контролирате. Не се плашете, това няма да е за непрекъснато, всичко ще отмине. Затова ви поучавам да не се вглъбявате прекомерно надълбоко в това ваше положение, и да не обръщате внимание на мрачните мисли усеща, които ще се мъчат да надделеят във вас, а да се опитате да ги преодолеете.

През днешния ден главните тематики, които могат да ни вълнуват, ще са свързани с работа, обичай –всичко материално ще разискваме.

Нашето въодушевление и държание ще бъдат леко лимитирани. Ще се държим плътно и сдържано. Няма да смеем да покажем своите усеща и страсти. Ще се затворим в себе си, което дори може да клони и към депресивно положение. Но това е краткотрайно положение, не се тормозете ще се избавите елементарно от него.

Уязвими са костите, ставите, сухожилията, кожата и кръвоносната система. Увеличава се вероятността от счупвания. Да се заобикалят интервенциите на зъбите. Добре се повлиява лекуването на гастрит, язва и всички други интервенции на стомаха.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР