87-годишен пенсионер от Пловдив подгъна краката, след като служителка в

...
87-годишен пенсионер от Пловдив подгъна краката, след като служителка в
Коментари Харесай

Дядо пред инфаркт заради 36 бона сметка за телефон

87-годишен пенсионер от Пловдив подгъна краката, откакто служителка в офис на един от мобилните оператори му съобщила, че има сметка от над 36 000 лева, заяви "Марица ".

В началото на седмицата бай Ангел, както го назовават всички негови другари и съседи, отишъл до офиса на оператора в пловдивски мол. Имал домакински телефон и всеки месец си плащал там. Месечната такса била към 4 лева, а срокът за заплащането й до края на месеца. И този път пенсионерът влезнал в офиса, споделил си номера, приготвил 5 лева и зачакал да му оповестят точната сума. Служителката обаче се оцъклила и му проговорила с драматичен звук.

"На мен ми демонстрира, че дължите 36 104 лева ", споделила тя. Бай Ангел се вдървил от смут. Кръвното му се вдигнало, а по думите му е бил на косъм от инфаркт. Казал й, че не е допустимо и да ревизира отново. Ситуацията се повторила. С треперещи крайници възрастният пловдивчанин се прибрал вкъщи.

"Извадих всички бележки. Намерих общо 60. Абонат съм от 5 години. Всичко е тъкмо и изрядно. Няма по какъв начин да имам сходна сума. Започнах да звъня на оператора. Опитвах доста пъти, секретарят ми популяризира и ми приказва всевъзможни неща. Свързването е невероятно. Натиснете това, натиснете това. Няма по какъв начин да се оправя ", описа той.

Следващите няколко дни мислил единствено за това. Накарал съседа си да отиде в различен офис и да ревизира. Резултатът бил радикално друг - нямал неплатени отговорности. Последвала инспекция и в различен офис - също излезнало, че пенсионерът е безупречен.

Пенсионерът си отдъхна, само че в границите на няколко дни не е бил на себе си.

"Наистина щях да умра на място. Това е несъмнено е някакво комплициране от страна на момичето, което ми сервира изненадата. Но можеше да ми коства живота. Сам човек съм, задоволително ми е мъчно. И в случай че трябваше да заплащам тази сума, просто не знам какво щях да върша ", уточни пловдивчанинът, укротен, че кошмарът не се е трансформирал в действителност.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР