86-годишният папа Франциск ще претърпи коремна операция в сряда следобед

...
86-годишният папа Франциск ще претърпи коремна операция в сряда следобед
Коментари Харесай

Оперират папа Франциск

86-годишният папа Франциск ще претърпи коремна интервенция в сряда следобяд в римската болница " Джемели ", се споделя в изказване на Ватикана, представено от Ройтерс.

Добавя се, че неговият медицински екип е решил през последните дни, че е нужна интервенция и че се чака той да остане в болница " няколко дни " , с цел да се възвърне.

Той ще претърпи интервенция на корема под обща упойка , оповестиха от Ватикана.

Папа Франциск е бил откаран в болничното заведение след ежеседмичната си обща визита във Ватикана в сряда сутринта, където не е загатнал нищо за плануваната интервенция. Той 40 минути за обзор в същата болница.

Папата, който означи 10-ата годишнина от своя понтификат през март, или бастун, с цел да върви заради непрекъснати болки в коленете.

През юли 2021 година му при интервенция поради болестно положение на червата, наречено дивертикулит. Той сподели по-рано тази година, че този проблем се е възобновил .

Миналата година папата сподели, че не желае да оперира коляното си, така като общата упойка за интервенцията на дебелото му черво е довела до неприятни странични резултати .

Папата  по-рано тази година с белодробна зараза и предишния месец пропусна аудиенции заради тресчица.
 Папа Франциск: Все още съм жив
Папа Франциск: Все още съм жив

Той беше изписан от болница днес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР