„Виждам във „Възраждане“ новата Атака“ – по-смислено построена, по-нехаризматично създадена.

...
„Виждам във „Възраждане“ новата Атака“ – по-смислено построена, по-нехаризматично създадена.
Коментари Харесай

„Възраждане“ е новата „Атака“ – по-смислена, по-фашистка, по-гадна партия

„Виждам във „Възраждане“ новата „ Атака “ – по-смислено издигната, по-нехаризматично основана. При „Възраждане“ го няма този „ хайл “, само че напълно ясно се вижда фашисткият детайл, да го кажем по-пряко. Въпросът е до каква степен могат да растат“.

Това съобщи социологът Андрей Райчев в изявление по TV1. Той бе посетител в предаването „Демокрацията“ с водещ Петър Волгин.

„Нито една от другите партии не употребява коза Коронавирус. „Възраждане“ са първите, които вършат тази гнусота и по този начин скапват един значим за България политически консенсус за опазване на нормалност. Щурмувайки по този метод Народното събрание – неинтелигентно и нападателно, те нарушават значимо табу. От една страна, ще завоюват, само че от друга, губят в стратегически проект. Един общественик не прави по този начин – не скапва страната си.

Според Райчев този тип наличие форсира събирането на гласове, само че антиевропейската и антинатовската изразителност слага граница на евентуалните им гласоподаватели.

„Нормалните хора не крещят. Те схващат, че има проблем и би трябвало да се оправим с него. Заключени сме в отвратителна алтернатива – да избираме сред две извънредно незадоволителни позиции. От една страна ни се споделя, че краят на света е настъпил и „ Всички ще умрем “, а от другата ни приказват за конспирации, чипиране от Бил Гейтс – нелепости на търкалета. Втората позиция е същият този боязън с противоположен знак, минал в експанзия. Войната е тежка, тъй като хапят и от двете страни.“

Андрей Райчев счита, че последователите на имунизациите вършат голяма неточност, като наскърбяват своите съперници, че са глупави.

„Българите нямат средновековна реакция към имунизациите, както ги укоряват. Те просто споделят: „ Вие ни лъгахте дълго и в този момент отново ни лъжете “. Българинът прелестно знае, че имунизацията е хубаво нещо, само че като си го излъгал за локдауна, за маските и всички затваряници, следващата мярка му наподобява като поредна неистина.“

По думите на социолога СЗО са осъзнали „престъплението и безобразието“, което са направили от лекарска позиция.

„Вредата от дейностите им беше доста по-голяма от изгодата. Икономиката страда, туризмът отиде, авиацията също. Сега ни следва най-важният договор – бъдещето не може да бъде нищо с изключение на предходната ни нормалност. Ако проспим това, жална ни майка. Не можем в нормалността да впишем маските. Направим ли го, по-добре фередже“, сподели още Андрей Райчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР