„Салон на камерните спектакли“ предлага театърът в Силистра от днес

...
„Салон на камерните спектакли“ предлага театърът в Силистра от днес
Коментари Харесай

„Салон на камерните спектакли“ предлага театърът в Силистра

„Салон на камерните спектакли“ предлага театърът в Силистра от през днешния ден (19 април) до 5 май тази година.

На сцената феновете ще могат да видят моноспектакъла на младата актриса Тезджан Ферад „Прегръдката на ангела“, „Хлапачката от 13-ия етаж“ – на румънския драматург Мирча Йонеску, „46 крачки“ на Орлин Дяков и „Емигрантска мечта“ на Мате Матишич.

Т.нар. бутикови представления не са от комедийния род и целят да накарат феновете да се замислят, до момента в който откриват себе си във всеки един от героите на сцената, показа шефът на театъра в крайдунавския град Златина Станева.

„Това са представления, които са извънредно идентични с разнообразни проблеми на разнообразни обществени прослойки на обществото. Хората не трябва да чакат смях и разтоварване. Напротив, това са представления, които всеки би трябвало да може да активизира до последна степен мисловната си активност, с цел да схване казуса, който всяко едно зрелище ще покаже на сцената. Хубавото е, че героите са изцяло налични.“

Цените на билетите са понижени, само че за тези силистренци, които нямат опция да посетят някое от представленията още веднъж има „ чакащи билети “.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР