“Вместо да видим фактите в очите, се разделихме на русофили

...
“Вместо да видим фактите в очите, се разделихме на русофили
Коментари Харесай

Бриго Аспарухов с ексклузивен коментар: Готви ли се трета световна война и какво се случва с Русия?

“Вместо да забележим обстоятелствата в очите, се разделихме на русофили и русофоби. В последна сметка имаме две жертви – Скрипал и щерка му. После двамата станаха обект на почистване на политически ползи. Западните страни взеха, че повярваха без доказателства на Англия. Не се знае кой го е направил, не знае кой го е поръчал, само че Русия е виновна”, сподели в утринния блок на Би Ти Ви някогашният началник на разузнаването ген. Бриго Аспарухов. Той разказа обстановка “Скрипал” по този начин: “Аз знам, че ти си го направил. Наказвам те. А по-късно ще диря доказателства.”

“Я си представете, че излезе напълно простичка история. Какво ще създадат европейските страни, които изгониха европейските дипломати. Шпионажът е безконечен и ще бъде подобен, той е най-силното оръжие в сигурността на една страна”, разясни ген. Аспарухов.

Австрия умерено отказала да гони съветски дипломати, тъй като нямала комплекси като нас, съгласно ген. Аспарухов. “На нас българите ни омръзна да се кълнем в евроатлантическата си принадлежност и сме русофоби”, разясни той.

Оставяме си канал за разговор с Русия, по този начин ген. Аспарухов разяснява решението ни да не гоним съветски дипломати. “Коя страна може да си разреши да прекъсне разговора с Русия? Коя страна не води разговор с нея? Русия постоянно е настроена положително към Европа. Руснаците изиграха верен ход за тях си с Крим”, безапелационен е Бриго Аспарухов.

Трета международна война нямало да има. “Едва ли някой вманиачен ще  я стартира. Ако избухне трета международна война, всички ние няма да схванат. Това ще бъде една унищожителна война”, разясни Аспарухов.

Бриго Аспорухов приказва и за това кой се опита да го токсини преди 26 г.  “Все още търсят кой го извърши. Истината беше реалност. Случи е в президентството, след работно време. Беше ми сервирано кафе, което не го изпих, една глътка. Това ме избави. Почувствах се зле. Установиха отровата, в това число и в една френска клиника. Оровата блокира черния дроб и бъбреците, провокира хепатит и от него се умира. И не може да се разбере дори, че си бил отровен”, спомни си ген. Аспарухов.

Срещата на върха във Варна била положително начало. Според Аспарухов обаче, в Турция сенарушавали фрапантно демократичните права и свободи, а Доналд Туск бил леко изпотен, че трябвало да го каже на Ердоган.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР