“Продължаваме промяната” свиква Национален съвет в четвъртък вечерта, на който

...
“Продължаваме промяната” свиква Национален съвет в четвъртък вечерта, на който
Коментари Харесай

ПП решават тази вечер ще се явят ли заедно с “Демократична България” на изборите

“Продължаваме промяната” привиква Национален съвет в четвъртък вечерта, на който ще се вземе дефинитивно решение дали партията на Кирил Петков и Асен Василев ще взе участие на идните избори в коалиция с “Демократична България”. Това стана ясно от изявление на Александър Ракшиев от Политическа партия по NOVA, в което той уточни, че няма огромно значение дали такова обединяване ще се случи преди вота или след него.

Политическа партия към момента нямат публична позиция дали ще включат към себе си отцепниците от Има Такъв Народ.

“Ние към момента не сме си подредили листите. Затова не бих дал съответен отговор, до момента в който не решим дали да се явим дружно с Демократична България. Каквото и да кажем през днешния ден, ще е предпоследно”, сподели той, допълвайки, че напусналите партията на Трифонов в края на предходния парламент са “поели риск, който би трябвало да бъде оправдан”.

“Всеки претендент в листите обаче се проучва”, уточни Ракшиев.

По мотив фотосите за тръбите, по които тече газ преди да има Акт 16 интерконекторът с Гърция той изясни, че става дума “не за газ, който влиза  в потреблението на българите в този момент, а газ, с който се е напълнило трасето, с цел да се ревизира каква е етапа на завършеност”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР