8 месеца след стрелбата по бизнесмена Джордже Михалевич в Йоханесбург

...
8 месеца след стрелбата по бизнесмена Джордже Михалевич в Йоханесбург
Коментари Харесай

Забъркаха Наталия Гуркова с крадени диаманти! Ето какво заяви красавицата по темата

8 месеца след стрелбата по предприемача Джордже Михалевич в Йоханесбург неговият палач остава незнаен, разбра HotArena.

Това описа за „ България Днес “ журналистката Манди Уинър. През октомври тя първа заяви в обществените медии за стрелбата, в която е премахнат Михалевич.

Убиецът не е открит. Полицията в Йоханесбург не се е произнесла с нови разкрития по случая “, споделя Уинър.

Въпреки че причинителят остава незнаен, версиите за аргументите за убийството на брачна половинка на Мис България 1999 Наталия Гуркова не стопират. Според медии в Южна Африка и такива в Сърбия бизнесът на Михалевич е бил най-вече с крадени диаманти , поради което е влезнал в спор с противников групировки в ЮАР.

Публикация във вестник, излязла първо в локално издание в Йоханесбург, а по-късно и в сръбския „ Блиц “, намесва името на Наталия Гуркова в подозрителен бизнес . Според изданията Гуркова е препродавала крадени бижута в България. Те са били преработвани в разнообразни украшения като огърлици и гривни, тъй че да не могат да се проследят. Вестниците ползват обява от персоналния Инстаграм профил на Гуркова, където тя предлага направа на бижута по поръчка.

Така е, има такива изявления, само че от полицията до момента не са потвърждавали, че убитият е взел участие в схеми за крадени диаманти “, заяви журналистката Уинър.

Самата Гуркова споделя, че не е осведомена с тези изявления по неин адрес. Според нея както в ЮАР, по този начин и в Сърбия има жълти медии, които постоянно разгласяват погрешна информация. „ Не проследявам нито медиите в ЮАР, нито в Сърбия. Категорично написаното не е правилно. Никога не съм била разпитвана през тези месеци от полицията. За страдание, от октомври до в този момент се изписаха всевъзможни неща по наш адрес. Не чета какво се написа, само че другари ме уведомяват. За страдание, децата ми могат да прочетат доста клюки, което ме наранява “, призна Гуркова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР