8 лунен ден от 13:12 часа на 22 май, до

...
8 лунен ден от 13:12 часа на 22 май, до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 22 май 2018 г.

8 лунен ден от 13:12 часа на 22 май, до 14:20 часа на 23 май

Ден за филтриране на душатан и тялото!

Хубаво е почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е прекрасен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция – това е ден за смирение. Обмислете своя живот, спомнете си предишното.

Пречистване на душата с огън, е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашната камина, само че и фитила на елементарна свещ ще свърши работа.

Денят ни насочват към деликатна, прецизна и детайлна активност за деня. Ще се стараем всичко, което стартираме, да го изпипаме до най-дребните елементи, да вникнем надълбоко в своята работа и да вложим всичко, на което сме способни. Очакваме, а и ще чакат от нас една прелестно свършена работа. Няма да ни мързи, а в противен случай, ще сме доста работливи, като за първи работен ден.

Денят може да ни подстрекава да обърнем и по-особено внимание и на личното си здраве, на метода си на хранене, както и на нашите хигиенични привички.

Бъдете изключително деликатни какво хапвате и в какво количество, тъй като, през днешния ден, доста елементарно и бързо се натрупат килограми и то продължително. Храната да е лека и еднообразна. Тежката храна да се отбягва.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР