8 лунен ден от 11:56 часа на 22 април до

...
8 лунен ден от 11:56 часа на 22 април до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 22 април 2018 година

8 лунен ден от 11:56 часа на 22 април до 13:00 часа на 23 април

Ден за филтриране на душата и тялото!

Хубаво е почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е удобен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция, това е ден за смирение.

Обмислете своя живот, спомнете си предишното. Пречистване на душата с огън е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашната камина, само че и фитила на елементарна свещ. Не бива да сте разпуснати и егоистични.

Денят ще ви даде мощна емоционалност и в това време, състрадателност, страст. Ще желаете да задълбаете със фамилните ви каузи и проблеми, само че не се отпускайте по течението, а се насладете на този превъзходен ден. Възможно е да навлезете надълбоко в своя вътрешен свят, да се върнете обратно във времето, в спомените си. Не живейте с предишното, а гледайте самоуверено напред!

Ще усетите и през днешния ден вълна от нежни страсти. Наслаждавайте ѝ се, с цялостна мощ, защото ще ви се наложи да решавате значими проблеми във вашите персонални връзките, в този момент е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-подробно обстановката.

Уязвим е стомахът през днешния ден, дванайсетопръстника и желателно да не се вършат там интервенции.

Повишена е възприемчивостта към отрови, в това число спиртни питиета и опиати.

Препоръчително е да се вършат процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лекуване на заболявания свързани с обмяната на веществата.

Да се отбягват водните процедури.

Сънищата в този ден могат да предсказват. На сън може да видите подмятания за същинското си предопределение в живота, за това с какво би трябвало да се занимавате.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР