8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка. Това

...
8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка. Това
Коментари Харесай

Осиновената дъщеря на фолкпевицата Тони Дачева става певица!

8-годишната Виктория потегля по стъпките на известната си майка. Това се похвали самата изпълнителка по време на празненството за рождения ден на надареното момиче. Дъщеричката на Тони Димитрова се увличала от музиката, като в учебно заведение даже е записала пеене. И се справяла чудесно за възрастта си. Само след дни Вики, която през тази година за първи път мина учебния предел, ще получи своето удостоверение за сполучливо приключен първи клас.

" Пожелавам й да пораства здрава, ученолюбива и да се радва на нехайно и щастливо детство. Само времето ще покаже дали това въодушевление ще се трансформира в освен това ", показа прочувствено Дачева.

В приказния свят на " Дисни " тези дни се придвижиха певицата и дъщеря й, която отпразнува своя 8-и рожден ден. Партито бе в стеснен другарски кръг в детски център в Ямбол, само че първите фрагменти от празника, които Тони Дачева разгласява, издават, че настроението е било повече от приповдигнато, а хубавите страсти владеят всички присъстващи. Много дарове и специфична тематична Тик Ток торта имаше за Виктория, чиято усмивка е най-големият тласък и ентусиазъм, писа България Днес.

Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014 година, като процедурата лиши повече от година. След щастливата вест Тони съобщи, че ще отглежда сама детето си и до момента се оправя чудесно. Да са живи и здрави!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР