8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка. Това

8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка. Това ...

Осиновената дъщеря на фолкпевицата Тони Дачева става певица!


8-годишната Виктория тръгва по стъпките на известната си майка. Това се похвали самата изпълнителка по време на партито за рождения ден на талантливото момиче. Дъщеричката на Тони Димитрова се увличала от музиката, като в училище дори е записала пеене. И се справяла отлично за възрастта си. Само след дни Вики, която през тази година за първи път премина училищния праг, ще получи своето свидетелство за успешно завършен първи клас.

"Пожелавам й да расте здрава, ученолюбива и да се радва на безгрижно и щастливо детство. Само времето ще покаже дали това увлечение ще се превърне в нещо повече", сподели емоционално Дачева.

В приказния свят на "Дисни" тези дни се пренесоха певицата и щерка й, която отпразнува своя 8-и рожден ден. Партито бе в тесен приятелски кръг в детски център в Ямбол, но първите кадри от празника, които Тони Дачева публикува, издават, че настроението е било повече от приповдигнато, а хубавите емоции владеят всички присъстващи. Много подаръци и специална тематична Тик Ток торта имаше за Виктория, чиято усмивка е най-големият стимул и вдъхновение, писа България Днес.

Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014 г., като процедурата отне повече от година. След щастливата новина Тони заяви, че ще отглежда сама детето си и досега се справя отлично. Да са живи и здрави!

Източник: hotarena.net