8 емблематични джипа Mercedes-AMG G63 4×4 на квадрат бяха подготвени

...
8 емблематични джипа Mercedes-AMG G63 4×4 на квадрат бяха подготвени
Коментари Харесай

Няма криза: 8 наши баровци си взеха джипове Мерцедес за по 450 бона

8 емблематични джипа " Mercedes-AMG G63 " 4×4 на квадрат бяха готови да отпътуват към своите притежатели с авантюристичен дух от екипа на " Силвър Стар ". Генералният дистрибутор на марката у нас съумя да зарадва 8 платежоспособни фенове на първокласния и лимитиран офроуд. Луксозните возила са докарани преди дни след специфичната поръчка на родните баровци, изръсили се солидно за играчките. Повечето джипове са в черен цвят, а един от тях е в модерния за сезона тревистозелена гама, излиза наяве от фотоса.



Под капака на звяра се крие 4-литров битурбо V8 елемент от AMG с 585 конски сили и оптимален въртящ 850 Нм, a цените на екзотичната трансформация започват от към 450 000 лв. всеки и доближават до 600 бона за моделите, наблъскани с екстри. Върховите офроуд качества на машината се обезпечават посредством увеличение на клиренса до впечатлявавщите 351 милиметра и „ крепко “ окачване с по две пружини и с по два амортисьора на всяко колело.

Моделът разполага и с редукторни мостове като своя предходник. Дълбочината на прегазване е цели 910 милиметра, също така автомобилът може да се изкачва под надолнище от 45 градуса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР