77-годишна жена беше убита в дома си в момчилградското село

...
77-годишна жена беше убита в дома си в момчилградското село
Коментари Харесай

Възрастна жена е убита с брадва в Кърджалийско, има задържан

77-годишна жена беше убита в дома си в момчилградското село Кременец, а килърът й беше арестуван от спецполицаи откакто се барикадира в къщата си. Сигналът за открита мъртва жена е подаден на тел.112 в 10,30 часа в събота.

На мястото на произшествието неотложно са пристигнали шефът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, проверяващ служител на реда и дежурна оперативна група за осъществяване на оглед.

По натрупа на старата жена били открити следи от принуждение. Жената е убита с секира. Ударена е няколко пъти в главата.

При проведените издирвателни дейности е арестуван 48-годишен мъж от същото село. Извършителят на закононарушението е с психологични отклонения. Многократно е лекуван в психиатрия. Не е явен претекста за убийството. Според криминалисти е допустимо изобщо да няма подобен.

След като домът на килърът бил обсаден от полиция и жандармерия той заплашил, че ще се самоубие. Докато с него разговарял психолог жандармеристите атакували къщата и съумели да заловят психологично болния мъж преди да посегне на живота си. Той е бил заключен в къщата си и за извеждането му е изпратено профилираното тактическо звено за бързи дейности на РУ-Кърджали.

Операцията е завършила за минути и мъжът е арестуван за период до 24 часа в РУ-Момчилград. Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура в Кърджали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР