765 свободни работни места представиха 162 работодатели по време на

...
765 свободни работни места представиха 162 работодатели по време на
Коментари Харесай

Над 760 свободни работни места през септември са обявили трудовите борси |

765 свободни работни места показаха 162 работодатели по време на 21 трудови тържища, проведени през септември от териториалните офиси на Агенцията по заетостта в редица градове в страната , оповестиха от АЗ.

Повече от 1100 търсещи работа са показали интерес към срещите с представителите на бизнеса и са се срещнали на място с изискванията и условията за съответните длъжности. Мероприятията са били извършени при цялостно съблюдаване на настоящите в интервала противоепидемични ограничения.

" 16 от извършените през месеца събития бяха общи трудови тържища, в които се включиха 120 работодатели и 910 търсещи работа лица. Обявени бяха над 600 свободни работни места за учители, инженери, счетоводители, механически сътрудници, кредитни консултанти, деловодители, екскурзоводи, готвачи, сервитьори, водачи, eлектромонтьори, монтажници, машинни оператори, кранисти, миньори и доста други ", показват от АЗ.

5 профилирани юношески трудови тържища са привлекли интереса на над 200 търсещи работа младежи. В срещите са се присъединили 42 работодатели, които са оповестили повече от 160 свободни позиции за готвачи, камериери, охранители, шивачи, ветеринарни експерти, шефове в превоза, водачи, машинни оператори, заварчици, кредитни консултанти, инженери, конструктори, химици и други

На част от събитията са участвали също представители на локалните военни окръжия, които са уведомили заинтригуваните гости за идните състезания за заемане на свободни длъжности в съответните военни формирования.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР