76-годишната Джоан Макдоналд разкрива как е променила тялото си само

...
76-годишната Джоан Макдоналд разкрива как е променила тялото си само
Коментари Харесай

Никога не е късно за промяна: Как на 76 години да изглеждате на 60?

76-годишната Джоан Макдоналд разкрива по какъв начин е трансформирала тялото си единствено за 6 години с уравновесено хранене и спорт.

76-годишна Джоан стана известна, откакто потвърди, че е допустимо да промениш живота си даже на 70-годишна възраст.

Джоан Макдоналд стартира своята фитнес промяна на по-късен стадий от  възрастта си, доказвайки, че всичко е допустимо, в случай че се постараеш.

Показвайки личните си тренировки, дамата си завоюва фенове, които към този момент наброяват 1,2 милиона.

 Джоан Макдоналд

Джоан Макдоналд  показа резултатите от трансформацията си единствено за шест години. В Истаграм Джоан разгласява фотоси по какъв начин е изглеждала при започване на спортното си начинание, когато е била цялостна жена, и в този момент, когато е мускулеста и стегната.

" С няколко елементарни промени в метода си на живот можете да превърнете времето във ваш другар, а не във зложелател ", написа дамата под фотографията.

След това дамата добави, че постоянно получава позитивни мнения и даже споделя по какъв начин образецът ѝ трансформира живота на останалите.

„ Напоследък получавам толкоз доста невероятни видеоклипове с хора, които споделят, че моите препоръки и упътвания са трансформирали живота им. Когато получавам такива известия, знам, че трудът ми си коства ", споделя Макдоналд.

Жената показа и тайните на стегнатото си тяло. Тя изяснява, че вместо да похапваме, е по-добре да се храним уравновесено. Но единствено с смяна в храненето не става. Все отново би трябвало да се добави и някаква интензивност, като да вземем за пример да вършиме най-малко 8000 крачки дневно.

„ Трябва да контролирате напрежението, който е толкоз подценяван в днешния забързан свят. Избягвайте отрицателните страсти , обграждайте се с положителни хора, четете книги и слушайте музика, медитирайте и си водете дневник ", споделя тайните си за хубост Джоан.
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР