755 са вече са подкрепи подписката срещу коментарите на доц.

...
755 са вече са подкрепи подписката срещу коментарите на доц.
Коментари Харесай

Подписката срещу доц. Мангъров вече е подписана от 700 души

755 са към този момент са поддържа подписката против мненията на доцент Атанас Мангъров. Срещу него има неодобрение за разпространяване на погрешна информация по отношение на COVID-19.

Д-р Сибилла Маринова от Велико Търново изпрати писмо до Етичната комисия към Българския лекарски съюз (БЛС), с което упорства съсловната организация да вземе отношение по проблема.

Тя и нейни сътрудници са на мнение, че доцент Мангъров със своите изявления приканва обществото да не извършва епидемиологичните ограничаващи ограничения и омаловажава труда на медиците, които се борят със болестта.

Лекар сезира Етичната комисия на Лекарски съюз поради доцент Мангъров

На уеб страницата на БЛС е оповестено и самото писмо към Етичната комисия. Novini.bg изпрати питане дали недоволството към този момент е прегледано и по какъв начин ще се действа в създалата се обстановка.

Междувременно има и лекари, които считат, че не е редно да се сезира БЛС поради доцент Мангъров, тъй като това е разделяне измежду здравната общественост. Изтъква се и това, че би трябвало да се приема и особеното мнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР