74-годишната Камила, е истински спътник в живота на 72-годишния принц

...
74-годишната Камила, е истински спътник в живота на 72-годишния принц
Коментари Харесай

Поредна доза драми в кралското семейство

74-годишната Камила, е същински сателит в живота на 72-годишния принц Чарлз. Тя ще е до него до последния му мирис.

Напоследък Камила не напуща брачна половинка си и за миг и следи доста деликатно здравословното му положение. Това е по този начин, тъй като в продължение на няколко години престолонаследникът трябваше да понесе доста удари на ориста - първо измяната на сина си, а след това и гибелта на татко си.

Експерти са сигурни, че Камила в никакъв случай няма да елементарни на Хари и брачната половинка му за обществените им лудории. Особено мощен удар върху принца на Уелс бе нанесен с Мекзит и многочислените изявленията на сина му, в които херцогът на Съсекс нееднократно оповестяваше мъчителните им връзки.

Припомняме, че в ефектен диалог с Опра, Принц Хари призна, че е отчаян от татко си, който го лишава от финанси и даже не му подвига телефона, написа jenata.blitz.bg. Принцът подлага на критика Чарлз като родител.

Меган пък изненадала най-силно точно херцогът на Уелс и Камила с недоволствата си. Бившата американска актриса описа за издевателството в кралското семейство.

Маркъл твърди, че след сватбата е трябвало да се въздържа от обществени изявления, а в самия Бъкингамски замък не един път ѝ се налагало да слуша мнения за цвета на кожата на бъдещия си наследник. В резултат на това Меган се замислила даже да постави завършек на живота си.

Тези гръмки изказвания на Маркъл се отразили на здравословното положение на принц Чарлз. Камила също развила нетърпимост към Хари и жена му и била подготвена да стъпче тази двойка, макар привидния неутралитет на Бъкингамския замък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР