74-годишa жена и 78-годишен мъж станаха родители на близнаци. Колкото

...
74-годишa жена и 78-годишен мъж станаха родители на близнаци. Колкото
Коментари Харесай

74-годишна роди близнаци от 78-годишен, и двамата са на път да умрат СНИМКИ

74-годишa жена и 78-годишен мъж станаха родители на близнаци. Колкото и да е необичайно, с децата всичко е наред. Съпрузите обаче са в интензивно поделение. Това съобщи NY Post.

Еремати Магаяме и Радж Рао към този момент са надлежно на 74 и 78 години. На 5 септември те за пръв път станали родители. Техните близнаци са заченати благодарение на IVF и са родени посредством цезарово сечение. Бебетата са се родили доносени и здрави. Но стара двойка от Индия в този момент е в тежко положение.


От момента на раждането старата майка е в интензивното поделение. Ако родилката била по-млада, това би могло да се избегне. Лекарят, който е следил бременността, съобщи, че Еремати скрила от него същинската си възраст. Казала му, че е единствено на 60 години.

"Научихме за това чисто инцидентно. В диалог с здравната сестра брачният партньор й инцидентно се обади за същинската й възраст. Бесен съм ", съобщи доктор Санаккаяла Умашанкар.



Докато Еремати се бори за живота си, бащата на близнаците незабавно след раждането на бебетата почнал интензивно да си взаимодейства с пресата. Той се похвалил, че в този момент те са най-щастливата двойка на земята. След това обаче Радж получил инфаркт. Ден след брачната половинка си той също постъпил в интензивното поделение.

Лекарите не разкриха детайлности за здравословното положение на двойката, само че означиха, че и двамата родители са постоянни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР