72% от законите минават през задния вход, подчертава водачът на

...
72% от законите минават през задния вход, подчертава водачът на
Коментари Харесай

Йончева: Настояваме Цветанов да напусне политиката!

72% от законите минават през задния вход, акцентира лидерът на алената евролиста

Сигналите за корупция на две трети от българските политици не се проверяват, написа в отчет на Европейска комисия - какво мисли министър председателят за това, пита тя

Настояваме зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов да подаде оставка поради апартаментгейт, прикани водачет на алената евролиста Елена Йончева на конференция на " Позитано " 20.

72% от законите минават през задния вход, акцентира лидерът на алената евролиста, цитирайки евродоклади.

Сигналите за корупция на две трети от българските политици не се проверяват, написа в отчет на Европейска комисия - какво мисли министър председателят за това, попита още тя.

Премиерът Бойко Борисов би трябвало да е наясно, че неговото ръководство е затънало в корупция от отчетите на Европейска комисия и Държавния департамент на Съединени американски щати, посочи тя.

 

epicenter.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 milan_gl (преди 1 секунда) Рейтинг: 1591 | Одобрение: 191 Ние пък настояваме курвите да си знаят мястото. Не може на една страна още повече нашита, етикетът в Брюксел да бъде една порочна жена. Напиши коментарИме:Коментар:
--
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР