72-годишният Елтън Джон с гордост отбеляза важна годишнина в своя

...
72-годишният Елтън Джон с гордост отбеляза важна годишнина в своя
Коментари Харесай

Герой! Сър Елтън Джон празнува 29 години без дрога и пиячка

72-годишният Елтън Джон с горделивост означи значима годишнина в своя живот – 29 години без алкохол и опиати. В прям пост в Инстаграм поп звездата призна, че е бил един „ разрушен човек “ до момента в който се борел с пристрастяващите субстанции, и благодари на „ самоотвержените хора “, които му помогнали да остане чист близо три десетилетия, написа „ Дейли Мейл “.

Хитовият артист написа в профила си, който има милиони почитатели: „ Преди 29 години на този ден аз бях един разрушен човек. Най-накрая събрах куража да кажа трите думи, които щяха да трансформират живота ми: „ Трябва ми помощ “.



„ Благодаря на всички тези самоотвержени хора, които ми помогнаха през моето пътешестване към трезвеността. Вечно ще съм признателен “, прибавя той.

Сър Елтън демонстрира и фотография на значката си от Анонимните алкохолици, която получил за довеждане докрай на курса, в който имало и група за взаимопомощ.



Певецът пленява почитателите със своята музика още от края на 60-те години, само че първата половина от кариерата му е белязана от пристрасяване към опиатите, алкохола, секса и извършването на покупки, както и от битката му с булимията.

Преди време той показа пред „ Върайъти “: Животът, който водех – летях на галактическия транспортен съд, живеех в красиви къщи, купувах неща, където сварех – това не беше естествен живот “.



„ Получавах конвулсии, намираха ме на пода, слагаха ме на леглото и час и половина по-късно правех същото. Откачено е. Аз съм оцеляващ. Оцелях през доста неща. Животът е цялостен с падения, даже когато си изтрезнял. Сега мога да с оправя с тях, тъй като не би трябвало да тичам и да се укривам “, сподели той тогава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР