70 хиляди картички и поздравления от цял свят за Свети

...
70 хиляди картички и поздравления от цял свят за Свети
Коментари Харесай

70 хиляди картички от цял свят за Св. Валентин получи 104-годишен ветеран

70 хиляди картички и поздравления от целия свят за Свети Валентин получи 104-годишен деец от Втората международна война. Пощата била толкоз доста, че фамилията от щата Калифорния помоли доброволци да се включат в отварянето на писмата.

104-годишният деец, пенсионираният майор Уилям Уайт стартира да получава картички откакто негов другар от старешки дом започва онлайн акция "операция свети Валентин ". „ Получих към 70 хиляди картички и не мога да избера една, за която да кажа - тази е най-хубавата. Номер едно са ми всичките”, показа Уилям Уайт.

Сто картички създаде пандизчия за Дом за възрастни хора

Идеята била награденият за смелост някогашен боен да бъде поздравен за празника на любовта и да получи 104 картички - за всяка една година от живота си. „ Останах без думи. Като се замисля, какво са създали.. това е нещо, което в никакъв случай не съм виждал и чувал. Никой не е правил за мен сходно нещо до момента. И внезапно - тонове картички. Какво мога да кажа? Безмълвен съм”, описа още ветеранът.

В някои от писмата, адресирани до майор Бил, има и особено обръщение. „ Получихме една картичка, написана от жена на име Джейн. В нея тя споделя, че дядо й бил пехотинец по време на Втората международна война и тази година е трябвало да стане на 120. И написа - толкоз доста ми липсва, по тази причина адресирам тази картичка, все едно я адресирам на него”, изясни щерка му Мери Хюстън, съобщи Нова телевизия.

Дори 9-годишната пра-правнучка на майора и съучениците й също се включиха в акцията. От децата от 4-ти клас в локалното учебно заведение той получи пакет с писма и картички, украсени с американското знаме.

104-year-old Iwo Jima Marine rakes in 70,000 cards for Valentine’s Day https://t.co/5OPxvO72JD
— Task & Purpose (@TaskandPurpose) February 11, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР