70-годишният Арнолд Шварценегер настоява, че се чувства по-млад с поне

...
70-годишният Арнолд Шварценегер настоява, че се чувства по-млад с поне
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер се чувства много по-млад, отколкото всъщност е


70-годишният Арнолд Шварценегер упорства, че се усеща по-млад с най-малко 2 десетилетия, тъй като към момента работи старателно и се радва на „ страховит “ живот.

„ (Възрастта ми) попада в паспорта и шофьорската ми брошура, само че все пак не се усещам по-различно, в сравнение с преди 20 години. Чувствам се в действителност добре. Тренирам. Правя самичък филмите си. Животът ми е прелестен. Чувствам се потребен и работлив “, показа артистът в изявление за уеб страницата news.com.au.

Във връзка с тренировките си звездата от „ Терминатор “ разкри пред медията, че до ден сегашен тренира всеки Божи ден и се пробва непрекъснато да надгражда достиженията си.

„ Вдигам (щанги) от самото начало. Ходя всеки ден във фитнеса. Отделно карам колело, ски, упражнявам силово... върша всичко. Ставам в 5 сутринта и с мотора си стигам до залата. Там упражнявам в продължение на един час, след което се връщам вкъщи и си върша закуска. Така наподобява денят ми. Още преди да съм стигнал кабинета си, към този момент съм си направил една подготовка. Направил съм нещо още от сутринта “, издаде някогашният губернатор на Калифорния.

Той призна обаче, че не е по никакъв начин елементарно да се остане във форма, само че основният метод за него е „ да не мисли “.

И изясни: ''Тренировките не са сложни единствено първоначално. Винаги са такива. Казвам на хората „ не го мисли “. Просто стани, качи се на велосипеда си, покарай малко и тогава започни да го мислиш. Защото сега, в който започнеш да размишляваш, ще си намериш най-малко 5000 аргументи да не го направиш. “

Бившият бодибилдър разкри и още една своя загадка пристрастеност – играта на шах. Шварценегер твърди, че фокусът, който тя изисква му оказва помощ да се дистанцира от напрежението в всекидневието си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР