7-годишно българче покори световен моден подиум в Москва. За трети

...
7-годишно българче покори световен моден подиум в Москва. За трети
Коментари Харесай

7-годишно българче покори световен моден подиум

7-годишно българче покори международен фешън подиум в Москва. За трети следващ път дребната Елизабет-Амитис беше в Москва, с цел да вземе присъединяване на Седмицата на висшата мода „ Mercedes-Benz Fashion Week Russia “– 10 – 15 март 2018 година Това е измежду знаковите всемирски събития в международен мащаб - 1200 публицисти от целия свят, над 100 показани дизайнери, 30 хиляди гости. На тази висока сцена дефилират най-изявените международни модели, а измежду присъстващите са известни персони от целия свят. Провежда се в „ Манеж “ – колосална историческа постройка наоколо до Кремъл.



На Mercedes Benz Fashion Week 2018 година, Елизабет-Амитис е определена за лице на сбирката на известната дизайнерка Кристина Кибовская. Кибовская е измежду най-обещаващите съветски дизайнери. Лауреат е на няколко състезанието за дизайнери и облича доста от звездите на известната музика. Тазгодишната ѝ сбирка пресъздава приказна действителност и безконечната тематика за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.



Елизбат - Амитис дефилира в 4 ревюта на 25 метровия подиум - 2 излизания с публични тоалети, едно дефиле в спортна сбирка ART & FASHION BY KRISTINA KIBOVSKAYA и дефиле на CHOUPETTЕ.

Тя е и единственото българско присъединяване на този висок международен конгрес на висшата мода.



Припомняме, че при предходните си визити в Москва през 2016 година и 2017 година, в границите на интернационалния детски фестивал „ Prince and Princess of the Universe “, Елизабет двата пъти беше победител в своята възрастова категория и завоюва купата “Baby Princess of the Universe”.

Въпреки нежната си възраст, едвам 7-годишна, Елизабет е донесла на България голям брой призове и медали от международни състезания в Русия, Турция, Чехия и България. Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР