7-годишният Николай Буков донесе поредният подарък за град Сандански, златен

...
7-годишният Николай Буков донесе поредният подарък за град Сандански, златен
Коментари Харесай

Златното момче на Сандански! Непобедим! 7-годишният Николай Буков стана републикански шампион в национално първенство по Киокушин карата и донесе поредно злато за града си

7-годишният Николай Буков донесе следващият подарък за град Сандански, златен орден за златното момче на града. Малкият, несломим Николай, стана републикански златен медалист от републиканското състезание по Киокушин карате в зала "Горна Малина " София.

На процедура не побеждаван до в този момент Николай Буков донесе второ следващо злато от две следващи надпревари. Републикански първенец за деца лека категория за България. Което дефакто значи, че в България няма дете в неговата категория, което да му се опълчи в пердах с Киокушин. Жълтият колан му, реализиран със свиреп труд, поради достиженията в спорта, бе връчен персонално от неговия Сенсей. На тази нежна възраст (7г.) подобен колан е необичайност, типична за гении поели по сложния път на доказване и себеотдаване. Републиканското съревнование за деца от цяла България по КИОКУШИН КАРАТЕ се организира преди дни в зала Горна Малина- София, където Николай бе дружно със Сенсей (треньор) Димитър Стоянов от "СК КИОКУШИН КАРАТЕ-КУДО САНДАНСКИ " Един от подгласниците на Николай Буков, с орден за храброст, е и брат му Костадин Буков, както и Алехандро Юлиев, Едгар Морадян и Марин Йорданов, заслужили сребърни медали а Божидара Йорданова дружно с Благовест Андреев получиха бронзови медали. Останалите трима от участниците бяха наградени с медали за храброст и смелост.

Поздравления на Сенсея, отлично на Николай, овации и за останалите участници. Град Сандански се гордее с вас.
Марио Милев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР