7 гигантски фигури се появяват в пространството до орбитална станция

...
7 гигантски фигури се появяват в пространството до орбитална станция
Коментари Харесай

„Салют-7″ и срещите с извънземни същества

7 великански фигури се появяват в пространството до орбитална станция „ Салют-7″ през 1984 г.Месецът е юли, а денят е 155-ти от задачата на най-известните руски космонавти. Владимир Соловьов, Олег Атков и Леонид Кизим ненадейно виждат колосите с човешки образ блестящи ореоли и криле с величина на пътнически аероплан.По-късно други техни сътрудници ще видят още веднъж странните наблюдаващи. Сред тях е и Светлана Савицкая. „ Те се усмихваха -спомня си тя, – като че ли желаеха да ни разкрият някаква величествена загадка. “Усмивка №1Станцията е залята от пулсираща оранжева светлина. Толкова е мощна, че космонавтите губят краткотрайно зрението си. Първата им мисъл е разумна: на борда е избухнал пожар или гърмеж и скоро умрат. След късото помрачение Атков, Соловьов и Кизим рапортуват в Центъра за ръководство на полетите. Фразата, която чуват на, Земята, звучи фантастично. „ Виждаме човешки лица извън!… “ – предава на всеослушание командирът Атков. До галактическия транспортен съд висят седем усмихнати същества с лица и тела на хора, единствено че по-високи.Те размахват големи криле и съпровождат „ Салют-7″цели 10 минути, повтаряйки маневрите на станцията. После изчезват. Тримата мъже вземат решение, че халюцинират по едно и също време или са изпаднали в малко лудост. Друго пояснение не се осмеляват да измислят. На 167-мия ден от полета първичната група е попълнена със Светлана Савицкая, Игор Волк и Владимир Джанибеков.
Отново станцията е окъпана от портокалова светлина, а седемте засмени същества надничат през илюминаторите. „ Всеки от тях беше с размери на „ Боинг “ настояват Волк и Савицкая.„ В Космоса не съм срещал сходни създания, само че извънземни кораби – да “, разяснява историята през декември 2007 година ветеранът на американската астронавтика доктор Стори Масгрейв. На 19 ноември 1996 година той излетява със совалката „ Колумбия “ в задача към Земята за 17 дни.Екипажът му е връхлетян от диск с диаметър 46 метра. Корабът е с външен пръстен, въртящ се назад на часовниковата стрелка. „ Появи се отникъде и се движеше с висока скорост. Правеше невъзможни маневри наляво и надясно. Заснехме цялото му изумително осъществяване “, изяснява Масгрейв, който работи за НАСА от 1967 година и е взел участие в 6 задачи.

 546d23bd a8e1 4c82 b599 059bd4c23648 600x315 - „ Салют-7″ и срещите с извънземни същества
Преди това приключва в разнообразни университети математика, статистика и бизнес администрация, компютърно програмиране и химия, и пази докторска дисертация по медицина в Колумбийския университет. Печели и постдокторска стипендия, до момента в който е на работа във Военноморските сили на Съединени американски щати. Там прелита 17 700 часа на 160 разнообразни видове цивилен и военни самолети. Професионален парашутист е и зад тила си има 500 скока плюс 100 пробни за проучване на човешката аеродинамика.„ По време и на 6-те си галактически задачи чаках появяването им, без да имам вяра в тях. След полета с „ Колумбия “ единственото, което ми остава да настоявам, е, че те съществуват “ – убеждава астронавтът.ХРОНИКА НА РУСКИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ СРЕЩИПрез септември 1976 година, когато над Техеран прелита НЛО, във в. „ Техеран “ излиза изявление със руския космонавт Валерий Кубасов, посланик на Московския авиационен институт, награден с десетки ордени и медали от Съюз на съветските социалистически републики, Унгария, Югославия и Чехословакия за приноса си в науката и космонавтиката.„ Всички космонавти по обединената стратегия „ Съюз-Аполо “ следим деликатно за появяването на НЛО в орбита и открития Космос. Предполагаме, че това са кораби от други Слънчеви системи “ – декларира два пъти героят на Съюз на съветските социалистически републики.През 1978 година от борда на орбитална станция „ Салют-6″ космонавтът Владимир Коваленок се любува на ангелско лице, което ту се доближава, ту се отдалечава от нея.В нощта на 14 против 15 юни 1980 година космонавтите Валерий Рюмин и Леонид Попов виждат от борда на „ Салют-6″ рой бели светещи фигуриСледвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР