69-годишната  Маргарита Хранова все още е с бодър дух, но

...
69-годишната  Маргарита Хранова все още е с бодър дух, но
Коментари Харесай

Марги Хранова закъса със зрението

69-годишната  Маргарита Хранова към момента е с жизнен дух, само че признава, че в последните години здравето й не е напълно цветущо. Най-сериозният проблем на естрадната звезда е зрението, което й изневерявало съществено и без очила се чувствала безпомощна.

Марги имала мощен астигматизъм, виждала непрекъснато размазано, а в моменти, когато забравяла очилата си, й се виело свят и не се чувствала постоянна, изключително на открито.

Изпълнителката на „ Устрем “ е повече от 45 години на огромната сцена, само че феновете й в никакъв случай не са я виждали да се жалва и оплаква, въпреки да е имала своите сложни моменти.

Напоследък певицата води битка и с високото кръвно налягане, което от време на време я вкарвало в ужасяващи обстановки. Преди пандемията Хранова припаднала по време на свое присъединяване в столичен ресторант. Малко преди да излезе на подиума в заведението, естрадната легенда не се почувствала добре и внезапно се свлякла на земята. Изплашени, околните я наобиколили и напръскали с вода, спасявайки я от несвяст. Причината била хипертонията на Марги, която тя се пробва да овладее с медикаменти, само че все пак постоянно се случвало да има световъртежи, звук в ушите и да й прималява, даже на публични места.

 

„ Като стане влажно и студено, все ме хваща вирус - очевидно имунната ми система не е задоволително мощна. Понякога ме наболяват кръстът и краката, само че не е нещо съществено ”, споделя още естрадната легенда, която най-малко един път годишно върви на отмора със брачна половинка си Кико в Хисаря, където минералната вода е целебна и оказва помощ при сходни положения, написа " Ретро ".

Въпреки че не е в отлична форма, Хранова е певица, майка и баба на цялостен работен ден. Тя има три внучета, все момчета. Две от тях са към този момент огромни мъже - на 21 и 15 години, а най-малкият се роди през 2019-а. Наследниците на гласовитата звезда живеят настрана от нея и брачна половинка й, само че тя не стопира да се грижи за тях, изключително за най-малкото попълнение в фамилията – внуче №3 Дориан.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР